Στη γύρω περιοχή βρίσκονται πολλές παραλίες όπως η παραλία Θίνες, Βαρθολομιό, Γλύφα, Αρκούδι, η παραλία της Κυλλήνης και το Κάστρο, οι οποίες κατατάσσονται στις καλύτερες της Ελλάδας και κάθε χρόνο βραβεύονται με τη γαλάζια σημαία.

Σε απόσταση μόνο 2 χλμ. βρίσκεται το Ιόνιο Πέλαγος που σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να ονειρευτείτε στην 4 χλμ. παραλία του με την ψιλή άμμο τα βαθιά γαλάζια καθώς και κρυστάλλινα τυρκουάζ νερά της. Ένας πραγματικός παράδεισος για μικρά παιδιά, για όσους θέλουν να κάνουν βόλτα καθώς και για εκείνους που θέλουν να παίξουν τένις εκεί που σκάει το κύμα εξαιτίας της σταδιακής εμβάθυνσης της θάλασσας.

Σε αυτή την παραλία που δεν συχνάζει πολύς κόσμος μπορείτε να εκπληρώσετε κάθε σας επιθυμία είτε θέλετε να χαλαρώσετε είτε να ασκηθείτε. Μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική αίσθηση μιας ιδιωτικής παραλίας ή να πιείτε τον ελληνικό Frappé σας άνετα ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα σας κάτω από μια ομπρέλα σε μία από τις μικρές οάσεις. Θα ενθουσιαστείτε ό,τι και εάν επιλέξετε να κάνετε.