Το ξενοδοχείο διαμερισμάτων ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ βρίσκεται στα Λουτρά Κυλλήνης σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία πάνω σε έναν λόφο, απέναντι από το ελληνικό νησί Ζάκυνθος και το νησί της Κεφαλονιάς στο νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου περίπου 50 χλμ. από το αεροδρόμιο του Άραξου και 80 χλμ. από την πόλη της Πάτρας.

Το διπλανό χωριό Αρκούδι βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χλμ. με το αυτοκίνητο. Εκεί θα βρείτε σούπερ μάρκετ και παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες. Κοντινές τοποθεσίες που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες είναι το ΚΑΣΤΡΟ (5 χλμ.) και το ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ (8 χλμ.).

Το λιμάνι της Κυλλήνης το οποίο συνδέει την Πελοπόννησο με τα νησιά του Ιονίου βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από το ξενοδοχείο. Από εκεί έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή στα φημισμένα ελληνικά νησιά.

Σε απόσταση περίπου 1 χλμ. βρίσκονται τα ιαματικά λουτρά της Κυλλήνης. Εκεί μπορείτε να γνωρίσετε τη θεραπευτική ιδιότητα των λουτρών με υδρόθειο.

 

ΑΦΙΞΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εάν έρχεστε από την ΑΘΗΝΑ ή μέσω Ιταλίας με το φέριμποτ στην ΠΑΤΡΑ θα ακολουθήσετε την εθνική οδό με κατεύθυνση ΠΑΤΡΑ - ΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ. Ακολουθείτε αυτή τη διαδρομή έως την έξοδο ΓΑΣΤΟΥΝΗ (όχι ΚΥΛΛΗΝΗ). Στο κέντρο της πόλης Γαστούνη θα συναντήσετε μια πινακίδα, η οποία δείχνει την κατεύθυνση για ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ.Αφού φτάσετε στο ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ακολουθήστε την πινακίδα που αναγράφει την κατεύθυνση για ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ / BATH KILLINIS. Μετά από 9 περίπου χλμ. θα δείτε στην αριστερή πλευρά του δρόμου την πινακίδα του ξενοδοχείου μας. Εκεί στρίβετε αμέσως αριστερά
στο δρομάκι και μετά 350 μέτρα βρίσκεστε στον προορισμό των διακοπών σας.